Trompstraat_1_640.jpgRondomzorg gaat per 1 augustus verhuizen.We wisten dat we in ieder geval tot 1 september 2009 op de locatie Zuiderplein 43 konden blijven en dat het daarna i.v.m. verbouw / herbouw plannen van de eigenaar onzeker zou worden. Inmiddels hebben we een pachtige nieuwe locatie gevonden waar we per 1 augustus in kunnen.

Onze nieuwe plek hebben we gevonden aan de Trompstraat nr. 4a in Leeuwarden. Het is een oud Baptisten kerkje dat 4 jaar geleden volledig gerenoveerd is. Hiermee is het voor ons een uiterst representatief gebouw met vele gebruiksmogelijkheden. Aan de Trompstraat zal ons hoofdkantoor gevestigd worden en de Dagbesteding, Educatie en Arbeidstraining zal er een plek vinden.

Trompstraat_4_640.jpgWe zijn momenteel bezig om een aantal nieuwe aktiviteiten (verder) te ontwikkelen. Een daarvan is Theaterwerk, een Muzisch- Agogische vorm van ervarend leren. Dit pand biedt ons vele mogelijkheden op dit gebied: we hebben straks de beschikking over ons eigen theater met een capaciteit van 100 tot 150 zitplaatsen… Er is ook een mooie plek voor de DTP en Audio-Visuele hoek. Verder zullen we de ruimte zodanig inrichten dat er knusse “afgeschermde” werkplekken ontstaan d.m.v. roomdeviders die ook weer snel weg te rijden zijn

Trompstraat_5_640.jpgKlanten en bezoekers kunnen parkeren in de parkeergarage “Hoekstersingel” en zijn vervolgens in 5 minuten lopen aan de Trompstraat. Het pand biedt ons de mogelijkheid om een goede bereikbaarheid te combineren met een prettige kantoor- en werkplek in een met veel liefde gerestaureerd en opgeknapt pand.

Trompstraat_6_640.jpgOver een officiële opening zullen we al onze relaties op de hoogte houden maar de werkdatum is 1 oktober…