Opleiding: MBO specifieke doelgroepen niveau 3/4

Locatie: Noordvliet 11, Leeuwarden

Wil je een leuke, uitdagende en leerzame stageplek? Kom dan bij Poespas!

Wat is Kattencafé Poespas?

Poespas biedt een passende arbeidstraining/dagbesteding voor jongeren en (jong) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis (bijv. ADHD, ODD, Autisme Spectrum Stoornis), een verworven psychiatrische stoornis en/of een licht verstandelijke beperking. Daarnaast kunnen gedragsproblemen en/of verslavingen voorkomen. 

Poespas biedt een beschermende en ontwikkelingsgerichte plek om beroepsvaardigheden te leren. Dingen als op tijd komen, sociale vaardigheden, goed met gereedschappen en materialen omgaan en andere dingen die nodig zijn om voor een baas te kunnen werken. Wij zijn kleinschalig, hebben korte lijntjes en houden niet van onnodige bureaucratie. Wij beschikken over goed opgeleide begeleiders, gedragswetenschappers en een GZ-Psycholoog.

Poespas is een erkend stagebedrijf voor verschillende soorten zorgopleidingen.

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar een stagiair (m/v) die een aanvulling kan zijn op ons huidige team. We zoeken een duizendpoot, die flexibel is, stevig in zijn/haar schoenen staat en bereid is om de deelnemers verder te helpen in hun ontwikkeling.

Je kunt in jezelf  investeren, en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Jij kan de begeleidende rol op je nemen door de cliënten aan te sturen tot werken en kan vervolgens rapportages schrijven en hierop reflecteren 

Wat mag je van Poespas verwachten?

We bieden een werkomgeving waarin je naar eigen inzicht kunt inspelen op vragen van de deelnemers. De lijnen zijn kort.

  • Wij bieden je een uitdagende leeromgeving, waar je verantwoordelijkheid krijgt en deze zelf ook mag nemen. Je collega’s staan open voor vernieuwing en nieuwe/andere inzichten. 
  • We bieden je de ruimte en begeleiding om in overleg te werken aan je studie of onderzoek. 
  • Wij bieden onze stagiaires en medewerkers de maandelijkse In-Balans Training aan. In deze training krijg je vaardigheden aangereikt die je verder helpen om je te ontwikkelen als professional. 
  • Voor de gemaakte uren ontvang je een marktconforme stagevergoeding
  • We geven je eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om op eigen initiatief te handelen en als stagiair(e) mag je natuurlijk ook leren!

Sollicitatieprocedure

Ben je door deze vacature geïnteresseerd geraakt in een stage binnen Rondomzorg? Solliciteer dan door een motivatie/sollicitatiebrief te sturen naar molen.vd@rondomzorg.nl

Uit de ingekomen sollicitaties zullen een aantal studenten worden uitgekozen die op gesprek mogen komen.