Stagiairs gezocht Tromptheater

Ben jij een muziekliefhebber, heb je een passie voor audiovisuele techniek of ben jij die creatieve hulpverlener in wording met een glimlach? Een hulpverlener in opleiding die zich als een vis in het water voelt tussen een groep cliënten? Ben je op zoek naar een waardevolle ervaring die je verder kan helpen in je carrière of wil je gewoon iets goeds doen voor de gemeenschap? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Tromptheater is op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons team te versterken en dat kan zowel in de zorg, als in de audiovisuele techniek.

Dit ga je doen:

Als stagiair bij Tromptheater draai je mee in de dagelijkse gang van zaken. Dit kan variëren van het ondersteunen bij de zorgtaken tot het assisteren bij de audiovisuele techniek. Afhankelijk van jouw interesse en achtergrond kunnen we samen kijken naar een passende rol binnen ons team. 

Doel van de functie:

Je biedt integrale zorg binnen de dagbesteding, helpt het aanbod te ontwikkelen en te promoten. Bieden van begeleiding aan de cliënten van de arbeidstraining en dagbesteding binnen Tromptheater en Poespas. Doel is cliënten zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij.

Wat bieden wij:

 • Een creatieve, uitdagende en bijzondere stage voor een X aantal uur per week.
 •  Een unieke werkomgeving waar creativiteit, podium- en audiotechniek en zorg samenkomen
 • Samenwerking met een team van professionals.
 • Je krijgt een stagevergoeding
 • Aanvullende scholing en begeleiding.
 • Loopbaan budget.
 • Gratis deelname aan ons intern trainingsaanbod.
 • Werken in een fijne, positieve, warme organisatie.

Wat verwachten wij van je:

MBO‑4 of HBO studie, richting de Zorg of in Audio, AV of Event Management;
Affiniteit met muziek, evenementen en/of audiovisuele techniek óf affiniteit met de zorg;
- Beschikbaarheid van minstens één dag per week
- Een positieve, proactieve houding
- Goede communicatieve vaardigheden
- Bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen
- Je ziet mogelijkheden voor cliënten en bent creatief in het oplossen van problemen.
Je professionele houding is gericht op het versterken van de cliënt.
Affiniteit met en ervaring binnen de horeca.
Je bent je bewust over je houding als toekomstig zorgprofessional en bejegend cliënten zoals je zelf bejegend wil worden.

Functie:
Stagiair dagprogramma

 • 16 tot 32 uur per week
 • Diensten van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur – 16:30 uur
 • Vrijdagavond, zaterdag of zondag in overleg (evenementen).

Kernwoorden:
Ik ben op mijn plek! Doen wat werkt (hou het simpel),vergroten van eigen regie en zelfredzaamheid, je eigenwijze weg volgen, eigenaarschap, menselijk, gewoon en uit het hart. Wij geloven dat alleen onze cliënt zelf de sleutel in handen heeft tot ‘beter worden’

Het Tromptheater is, naast Kattencafé Poespas, een afdeling van Rondomzorg waar dagbesteding en arbeidstraining wordt aangeboden voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Als middel tot het ontwikkelen of behouden van vaardigheden van onze cliënten, worden de werkzaamheden in het kattencafé, de keuken en Tromptheater ingezet. Alle werkzaamheden en taken binnen de afdelingen dienen als middel ten behoeve van de hulpverlening. Dus ook de administratie, het schoonmaken, de inkoop, de bediening, evenementen, PR, productie, podium opbouwen etc. We stimuleren onze deelnemers mee te participeren en zich te ontwikkelen als bijvoorbeeld barista, taartenbakker, licht en geluid medewerker, camera mens, etc. Binnen Tromptheater stimuleren wij de deelnemers tot uitvoer van eigen initiatieven. De maandelijkse bingo, de kleurplatenwedstrijd, een schilderscursus, boetseer middag of darttoernooi zijn hier voorbeelden van. Deelnemers ervaren hun dagbesteding als hun werk waarin ze overeind blijven met hun beperking(en). We organiseren onze eigen evenementen (Downtown Café) volledig samen met de deelnemers waarbij Echt werk en Zingeving centraal staan.

Voor meer informatie over Rondomzorg, klik hier.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatiebrief naar pno@rondomzorg.nl. Eerst wat meer informatie? Bel ons gerust op 058 – 2990250.