Trainingen

Rondomzorg biedt een aantal trainingen voor klanten en trainingen voor professionals.

Voor jou

Biofeedback Hartcoherentietraining

Als je het lastig vindt om impulsen en agressie in de hand te houden omdat je bijvoorbeeld AD(H)D, ASS of ODD hebt, kan het fijn zijn om daar hulp bij te krijgen. Door een hartcoherentietraining te volgen, krijg je het juiste gereedschap en leer je om beter met deze momenten om te gaan. Bekijk de training en ontdek hoe we dat precies doen. 

BEKIJK TRAINING

 

Mindfullness Based Impuls- & Agressieregulatietraining

Of de MIR training, zoals wij het kortgezegd noemen. Wist je dat MIR Russisch is voor vrede? Laat dat nou net het uitgangspunt zijn voor deze training. Ook in deze training staat impuls- en agressieregulatie centraal. De MIR training gebruikt aandachtsmeditatie technieken, zelfverdedigingstechnieken, Rots en Water elementen en cognitief gedragtherapeutische elementen. 

BEKIJK TRAINING

Titel

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Voor professionals

In Balanstraining

Hulpverleners, onderwijzend personeel, winkelpersoneel en veel andere professionals worden regelmatig geconfronteerd met agressie. Veiligheid voor jezelf je collega’s en je klanten is belangrijk. Basis om hier iets te kunnen betekenen is dat je zelf professioneel kunt blijven functioneren. Om beroepsbeoefenaars hiertoe de gereedschappen te bieden heeft Rondomzorg de In Balans training ontwikkeld.

BEKIJK TRAINING

 

Voor vrijwilligers

Psychopathologie & Handelingsvaardigheden

De training Psychopathologie & Handelingsvaardigheden geeft vrijwilligers die te maken hebben met cliënten met psychiatrische en/of verstandelijke beperkingen de juiste kennis en vaardigheden. Hiermee kunnen zij optimaal toegerust hun werk doen.  

BEKIJK TRAINING

 

 

 

Bel ons

058 299 02 50

Antwoord in enkele minuten
(08.00–18.00 uur)

App ons

06 000 000 00

Antwoord binnen een uur
(08.00–18.00 uur)

Mail ons

info@rondomzorg.nl

Antwoord binnen een
werkdag