IK BEN OP MIJN PLEK #POESPAS

Echte verbinding, dat vinden wij bij Poespas belangrijk. Kattencafé Poespas is een plek om te landen. Knuffel met onze lieve katten, speel spelletjes en ontmoet elkaar.

IK BEN OP MIJN PLEK

#POESPAS

Wat kun je doen?

BEDIENING

#WARMWELKOM

Ben jij sociaal aangelegd en heb je plezier in contact met mensen? Bedien onze gasten en kom werken in de bediening bij Poespas!

DIERENVERZORGER

#LIEFDEVOORKATTEN

Ga aan de slag als dierenverzorger binnen Poespas! Knuffel met de katten, verschoon het verblijf en geef ze eten.

KOK

#CULINAIR

Houd jij van het bereiden van eten en vind je het leuk om te leren over de professionele keuken? Ga aan de slag als kok!

Arbeidstraining

Jongeren en jong volwassenen met een beperking hebben het vaak moeilijker om hun opleiding af te ma­ken, stageplaatsen te vinden en hebben moeite met theoretisch onderwijs. Poespas biedt een beschermde en ontwikke­lingsgerichte plek om beroepsvaardig­heden te leren. Arbeidstraining kan op zichzelf staan, maar ook ingezet worden als begeleide stageplaats gekoppeld aan een beroepsopleiding.

Participatie

Als je wat extra begeleiding nodig hebt,  kun je ook in stagesituaties bij Poespas terecht. Daarnaast kunnen wij in allerlei situaties werkervaringsplekken bieden, voor jongeren, herintreders of mensen die in een vorm van reïntegratie zitten.

De begeleiders

Als je gaat werken bij Kattencafé Poespas, leer je deze begeleiders supergoed kennen!

JOHAN

JOHAN

Teamleider #poespas

DAVID

DAVID

Kok en begeleider #poespas

SANNE

SANNE

Begeleider #poespas

Eerst even sfeer proeven?

Je kunt natuurlijk altijd eerst even langskomen. Wil je met ons afspreken? Neem contact met ons op!