Zorg in vrijheid: 24-uurs zorg

Heb jij baat bij zorg die 24 uur per dag beschikbaar is, zonder dat je het huis hoeft te verlaten? Rondomzorg biedt in de regio Leeuwarden 24-uurszorg aan, voor iedereen die dit nodig heeft. Het mooie is dat er niet continu toezicht nodig is. Bij onze 24-uurs zorgdiensten zijn we binnen 5 minuten bereikbaar en binnen 15 minuten beschikbaar. Zo kun je vanuit je eigen woning direct een beroep doen op onze zorg, wanneer je maar wilt. Meld je direct aan > Het allerbelangrijkste voor ons is dat we je zo goed mogelijk ondersteunen bij het behouden van je zelfstandigheid. Ons doel is om je te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, met de juiste zorg en ondersteuning. 

Ontdek wat bij je past

24-uurs zorg bij Rondomzorg bieden we aan in twee vormen: Thuis Basis (WMO) en Volledig Pakket Thuis (WLZ). Deze vormen zijn gericht op het bieden van zorg en ondersteuning in jouw eigen thuissituatie, zijn 24/7 beschikbaar en zijn gericht op het behouden van jouw zelfstandigheid. Zo kun je zo lang mogelijk in jouw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. De intensiteit van de zorg kan variëren, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ongeacht het zorgconcept dat je kiest, is ons uiteindelijke doel altijd om zorg en ondersteuning te bieden op een manier die bij jou past, afgestemd op jouw behoeften en wensen.

De begeleiders

In ons 24uurszorg team werkt een mix van ervaren krachten en enthousiaste jonge mensen, allen op MBO4 of HBO niveau. Zij worden ondersteund door een Orthopedagoog.

BAS

BAS

Begeleider #24uurszorg

TJEERD

TJEERD

Begeleider #ambulant

ANDREA

ANDREA

Begeleider #24uurszorg