Cliëntenraad

Dit is mijn stem!

De cliëntenraad van Rondomzorg is dé plek waar jij je stem kunt laten klinken en kunt meepraten over de zorg. Samen met andere cliënten denk je mee over hoe de zorg verbeterd kan worden. Je spreekt er niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om jou heen. Dankzij jouw ideeën helpen we elkaar. 

Wat doe je als je bij de cliëntenraad bent aangesloten?

Bij de cliëntenraad pak je gezamenlijk taken op waar je invloed en inspraak op hebt. Je werkt samen op meerdere gebieden. Elke maand is er een vergadering waarin we met elkaar om tafel gaan om de vorderingen te bespreken. Samen kom je geregeld met de directie van Rondomzorg om tafel om de ideeën, plannen en adviezen te bespreken.

Eigenwijze weg

Je eigenwijze weg volgen betekent lef hebben. Van gebaande paden durven afwijken en je stem laten horen. De lef om creatief te zijn, te willen groeien en ontdekken, vormt de basis voor onze leidende principes. Bij Rondomzorg hebben we als doel om jou als cliënt te zien en jou je plek in te laten nemen. Dat vergt van ons dat we altijd goed luisteren, aandacht hebben en de juiste focus behouden.

Laat jouw stem horen en sluit je aan bij de cliëntenraad! 

Maak een afspraak met één van de cliënten uit de cliëntenraad of neem contact op met je begeleider.