GELUKSROUTE

Di 5 maart | 13:30 uur – 14:30 uur | besloten

COMPLIMENTENWORKSHOP

Kom jij ook naar de Complimentenworkshop? Ontdek hoe krachtig en positief complimenten zijn en hoe je ze effectief kunt geven en ontvangen. Samen gaan we aan de slag met waardering en positiviteit.

Locatie: Tromptheater, met Nelleke en Margot

Datum | Tijd | besloten

KATTENKOEKJES BAKKEN

Help mee met koekjes bakken voor de Geluksroute. Deze koekjes zullen een leuke traktatie zijn voor de bezoekers. Ze mogen ze versieren met glitter en frosting en dragen bij aan de gezellige sfeer. Er zijn drie plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in om mee te doen. Johan zal de tijd en datum doorgeven, zodat jullie weten wanneer jullie aan de slag kunnen.

We hebben plek op:
- Dinsdag 5 maart 9.00–12.00 uur
- Woensdag 6 maart 9.00–12.00 uur
- Donderdag 7 maart 9.00–12.00 uur
- Vrijdag 8 maart 9.00–12.00 uur

Locatie: Kattencafé Poespas, met Johan of Edwin

Za 9 maart | 10:00 uur – 17:00 uur | openbaar

GELUKSROUTE

Kom erbij en doe mee met de Geluksroute op zaterdag 9 maart! Het bruist van de energie en gezelligheid tijdens onze activiteiten in Kattencafé Poespas en De Doorbraak. Versier kattenkoekjes, speel leuke spelletjes en maak vrolijke Happy Stones. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van een dag vol plezier en verbinding. Jij bent van harte welkom om samen met ons geluk te delen en onvergetelijke momenten te beleven!

Locatie: De Doorbraak

MEEDOEN MET JOUW BIJDRAGE?

Wil je graag een talent delen en warmte overbrengen? Je bent van harte welkom om jouw bijdrage te leveren tijdens de Geluksroute. Het is een mooie gelegenheid om iets goeds te doen en gezellig samen te zijn.

Geluksroute

De Geluksroute is een landelijk initiatief dat mensen verbindt en geluk verspreidt door het organiseren van diverse activiteiten die bijdragen aan het welzijn van anderen. In het weekend van 9 en 10 maart kun je in Leeuwarden, door het volgen van een route, langs alle geluksbrengers met initiatieven die geluk brengen. Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?

Meer informatie? Ga naar geluksroute.nu