1 t/m 31 mei 2024 | Voel je vrij!

MAAND VAN DE VRIJHEID

Vrijdag 3 mei | 13:00 uur – 16:00 uur | OPENBAAR

OPENING SPECIAL

We nodigen je uit voor de speciale opening van de Maand van de Vrijheid, een viering van vrijheid en diversiteit. Deze feestelijke gebeurtenis wordt gemarkeerd door een unieke expositieopening. Ook starten we ‘De Reizende Collage’, een dynamisch kunstwerk dat de vele facetten van vrijheid weergeeft en dat gedurende de maand door verschillende Rondomzorg locaties zal reizen.

Locatie: Tromptheater

Van 3 t/m 31 mei | 13:00 uur – 17:00 uur | OPENBAAR

EXPOSITIE WILDE WIJK

Van 3 t/m 31 mei nodigen we je uit om de kunstwerken van de Expositie Wilde Wijk te ontdekken! Dit initiatief van wijkbewoners uit Huizum biedt een uniek kijkje in hun creatieve uitingen. De tentoonstelling loopt tot en met vrijdag 31 mei, met dagelijkse openingstijden van 13.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Noordvlietzaal

Van 3 t/m 31 mei | BESLOTEN

DE REIZENDE COLLAGE

Het project ‘De Reizende Collage’ nodigt je uit om diep na te denken over wat vrijheid voor jou betekent en deze gevoelens te uiten door middel van collagekunst. Gedurende de maand reist de collage langs verschillende locaties, waarbij de Cliëntenraad verantwoordelijk is voor het verplaatsen van het kunstwerk. Het project wordt in stijl afgesloten eind mei, waarbij het kunstwerk geschonken wordt aan een organisatie die we samen uitkiezen.

Vrijdag 10 mei | 19:00 uur – 21:30 uur | OPENBAAR

NO FUSS BALL

No Fuss Ball is een avond vol glitter, glamour en muzikale verrassingen. Deze stijlvolle dansavond nodigt je uit om je mooiste outfit aan te trekken en de nacht weg te dansen. Het podium wordt betoverd door drie opmerkelijke lhbtiq+ artiesten: Aukje, een transvrouw met een gouden stem en een passie voor de gitaar, Jeff van Reen, een woordkunstenaar die de diepten van gender verkent door middel van zijn meeslepende gedichten, en Chayden, een r&b‑zanger wiens stem je in vervoering zal brengen.

Locatie: Tromptheater

12 mei | 15:00 uur – 18:00 uur | OPENBAAR

JAMSESSIE

Zin in muziek maken?

Kom naar onze jamsessie op 12 mei! Onze huisband speelt van 15:00 uur tot 18:00 uur de beste nummers in alle muziekgenres. Vergeet je instrument niet mee te nemen en jam mee!

Locatie: Tromptheater

24 mei | 20:00 uur – 22:00 uur | BESLOTEN

ZUMBADANCE MET IRENE

Dans je vrij met Irene! Deze zumbales is voor iedereen binnen Rondomzorg. Zumba is meer dan alleen een workout, het is een viering van beweging en muziek. Het is een vorm van lichaamsbeweging die niet alleen leuk is, maar ook stimulerend. Het is een kans om te ontspannen, plezier te hebben en te genieten van de vrijheid van dans.

Dit evenement wordt bij succes herhaald!
Locatie: Tromptheater, deur open vanaf 19:30 uur.

31 mei | 14:30 uur – 17:00 uur | OPENBAAR

FREE TO BINGO

Bingo-liefhebbers opgelet! De nostalgische gezelligheid van de bingo is terug van weggeweest en wel op vrijdag 31 mei! Wij nodigen iedereen in de buurt uit om deze dag vol spel en plezier mee te vieren in ons Tromptheater.

Het belooft een onvergetelijke middag te worden. De bingo start om 14:30 uur, dus zorg ervoor dat je iets eerder aanwezig bent om de beste plek te bemachtigen. Onze topper Joyce heeft er weer iets moois van gemaakt. En als je kijkt naar onze gulle sponsors, word je alleen maar blij! Dus kom langs, speel mee en wie weet ga jij met een prachtige prijs naar huis.

Locatie: Tromptheater

VOEL JE VRIJ!

In de gehele maand mei staat Rondomzorg in het teken van de Maand van de Vrijheid, met als thema: Voel je vrij! Spring in de wereld van vrijheid – jouw gender, jouw lichaam, jouw kracht, jouw geloof.

Bezoek onze expositie, workshops & evenementen.