ThuisPlus

ThuisPlus is intensieve zorg in de eigen thuissituatie, met 24-uurs telefonische achtervang; wanneer je bijvoorbeeld uit Beschermd Wonen komt of juist ter voorkoming daarvan. Als je net dat extra steuntje in de rug nodig hebt, maar thuisbegeleiding niet voldoende is. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

Aanmelden >

ThuisPlus betekent passende zorg:

ThuisPlus is een vorm van zorg die tussen Beschermd Wonen en Ambulante Woonbegeleiding in zit. Je kunt 24 uur per dag op ondersteuning terugvallen en ontvangt zowel geplande als ongeplande zorg.

#SAMENDOEN

Je staat er niet alleen voor en kunt ons inschakelen als je even wilt ventileren of tegen dingen in je hoofd aanloopt.
Ben je bijvoorbeeld bang om de deur uit te gaan? Wij zijn er voor je.

Samen met jou maken we afspraken over de mate van contact en ondersteuning. Ook als wij opmerken dat het even niet zo goed gaat, komen we langs. Elke dag heb je een contactmoment met een begeleider en als je onverwachts hulp nodig hebt of iets wilt vragen, kun je altijd iemand bereiken. Ook ’s nachts.

DUURZAAM

PAKKET A

Pakket A is een langdurig traject dat inzet op het stabiel houden van jouw leefsituatie en duurt maximaal 2 jaar. De begeleiding is gericht op het behouden of zelfs vergroten van je zelfredzaamheid. Pakket A is uit te breiden met een dagprogramma en logeren.

TRAINING

PAKKET B

Pakket B bestaat uit een training van een jaar. Centraal in deze training staat dat jij binnen een jaar zelfredzaam bent en je de dingen in je leven weer zelfstandig kunt oppakken. Pakket B is uit te breiden met een dagprogramma en logeren.

De begeleiders

Binnen ThuisPlus heb je te maken met een klein team. Het is een vast en compact clubje van 3 à 4 mensen. Er is 24/7 iemand voor jou bereikbaar.

TJEERD

TJEERD

Teamleider #ambulant

BAS

BAS

Begeleider #ambulant

SANDRA

SANDRA

Directeur zorg