WEEK VAN DE EPILEPSIE

14 t/m 20 februari 2022| Bedankt voor jullie inzet! 

17 februari – 15:30 – 17:00 uur

DOOR DE OGEN VAN

Door De Ogen Van is een talkshow die georganiseerd wordt door de deelnemers van Rondomzorg. In dit tv-programma belichten we elke aflevering een ander zorgthema vanuit verschillende oogpunten. Deze aflevering bespreken we het effect van epilepsie vanuit verschillende oogpunten.

14 t/m 19 februari – de hele week

SPONSORLOOP

De hele week lang kun je meedoen met onze sponsorploop. Via onze eigen Strava groep volg je gedurende de hele week niet alleen je eigen vorderingen, maar ook die van andere deelnemers.

Meedoen? Meld je hier aan voor de Strava groep.

15 februari – 13:00 – 15:00 uur

KUNSTEXPOSITIE

In de aanloop naar de Week van de Epilepsie hebben onze deelnemers ongelooflijk hard gewerkt om hun steentje bij te kunnen dragen. Zo hebben de deelnemers vanuit onze dagbesteding bij het Tromptheater prachtige kunstwerken gemaakt die te koop staan. Het geld wordt uiteraard 100% gedoneerd aan het goede doel. De expositie is te bezoeken bij het Tromptheater in Leeuwarden en geopend van 13:00 – 15:00 uur.

14 februari – 15:00 – 15:30 uur

OPENING #WVDE

In de week van 14 tot 20 februari organiseren wij de Week van de Epilepsie. Tijdens deze week zamelen wij geld in voor onderzoek en behandeling voor epilepsie. Met een gevarieerd programma laten we zien dat epilepsie mensen op heel veel verschillende manieren raakt. De Week van de Epilepsie is bedacht door onze deelnemer Pieter Sinnema en wordt gedragen door niet alleen de cliënten van Rondomzorg, maar ook onze (zorg)medewerkers.

Meedoen aan de sponsorloop? Dat kan!

De hele week lang kun je meedoen met onze sponsorloop. Via onze eigen Strava groep volg je gedurende de hele week niet alleen je eigen vorderingen, maar ook die van andere deelnemers. Het doel is om in de Week van de Epilepsie 20 kilometers op de teller te hebben staan.

Meedoen? Meld je hier aan voor de Strava groep.

Rennen, hardlopen of wandelen; op jouw manier krijg jij de ruimte om te knallen voor die 20 kilometers. Dat aantal is niet zomaar bedacht, het staat voor de 200.000 mensen die in Nederland lijden aan epilepsie.

Waar gaat het ingezamelde geld naartoe? Een deel van het ingezamelde geld naar het Koninklijke Epilepsiefonds en een ander deel gaat naar epilepsie expertisecentrum SEIN in Zwolle.

Op een missie

Voor initiatiefnemer en onze deelnemer Pieter betekent epilepsie dat hij er vrijwel altijd mee bezig is. Sinds hij in januari 2020 opgenomen is geweest in de epilepsiekliniek SEIN in Zwolle, is hij op een missie om aandacht te vragen voor epilepsie.

Daarom gaat tijdens de Week van de Epilepsie een deel van het ingezamelde geld naar het Koninklijke Epilepsiefonds en een ander deel gaat naar SEIN, expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde.

Presskit 

Wil jij helpen aan de bekendheid van de Week van de Epilepsie?
Help mee en verspreid onze posters!